Tarieven & Vergoeding

Kennismaking gratis (30 min.)
Intakegesprek € 50,- (60 min.)
Groepsgewijs € 30 ,-  p.p. per keer (120 min.)
Tweetal € 45 ,-  p.p. per keer (90 min.)
Individueel € 60 ,-  per keer (60 min.)
Terugkomkeer € 45 ,-  per keer (60 min.)

Vergoeding

Helaas wordt de training niet vanuit de basispolis van de ziektekostenverzekering vergoed en is vergoeding vanuit een aanvullende verzekering ook steeds minder vaak mogelijk.

Als je informeert bij je verzekeraar dan is het van belang om te noemen dat ik Psycholoog NIP ben, lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen.              Ik ben echter niet een Eerstelijnspsycholoog of Gezondheidspsycholoog met BIG-registratie.

Als je niets vergoed krijgt en het bij de groepstraining bezwaarlijk is om het gehele bedrag in 1x te betalen, dan bestaat de mogelijkheid om dit in maandelijkse termijnen te doen. Je kunt zelf het termijnbedrag bepalen. Voorafgaand aan de training wordt de afspraak hierover schriftelijk vastgelegd en ontvang je een kopie.

Degenen die de training wel zouden willen volgen maar er vanaf zien omdat de kosten onoverkomelijk zijn, nodig ik uit om hierover in gesprek te gaan. Om te kijken wat er wel mogelijk zou kunnen zijn.

Annulering

Wanneer je niet in de gelegenheid bent je afspraak na te komen, dan is het belangrijk om deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Bij deelname aan een groep vindt er bij afwezigheid geen restitutie plaats.