Locatie & Bereikbaarheid

De Praktijk voor Autogene Training is gevestigd op de:

Pieter de la Courtstraat 16
2313 BT Leiden

Deze is gelegen in de Tuinstadwijk, net buiten het centrum. In deze wijk geldt tot 19.30 uur betaald parkeren.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Vanaf station Leiden Centraal  kunt je de volgende bussen nemen:1, 2, 3, 4 & 45. Uitstappen bij de halte Leliestraat. Vanaf hier is het ongeveer 5 min. lopen: in de rijrichting van de bus de Lammenschansweg vervolgen en meteen de eerste zijstraat rechts. Dit is de Pieter de la Courtstraat.

Vanaf station Leiden Lammenschans (spoorlijn Utrecht-Leiden) is het ongeveer 10 min. lopen: na de trap van het station rechtdoor de Lammenschansweg oplopen. Bij de grote kerk aan je rechterhand ga je linksaf de twee rijbanen over  en loop je de Koninginnelaan in. Bij het eerste kleine zijstraatje sla je rechts af (Seringenstraat) en aan het eind hiervan linksaf. Dit is de Pieter de la Courtstraat.

Auto

Als je per auto van buiten Leiden komt is het het gemakkelijkst om op de A4 afslag 7 te nemen (Leiden/ Zoeterwoude-Dorp/Voorschoten). Vervolgens volg je de borden richting Leiden-Centrum. Als je op de Lammenschansweg bent ga je onder het viaduct door en sla je, bij de grote kerk aan de rechterkant, linksaf de Koninginnelaan in. Sla vervolgens bij het eerste kleine straatje rechtsaf (Seringenstraat) en aan het eind linksaf. Dit is de Pieter de la Courtstraat.