Tarieven & Vergoeding

Kennismaking gratis (30 min)
Intakegesprek € 50,- (60 min)
Groepsgewijs € 30 ,- p.p. per trainingsbijeenkomst (120 min)
Tweetal € 45 ,-  p.p. per trainingsbijeenkomst (90 min)
Individueel € 60 ,-  per trainingsconsult (60 min)

Vergoeding

De training wordt als zodanig niet vanuit de basispolis van uw ziektekostenverzekering vergoed.

Wel is het in sommige gevallen mogelijk om de training (geheel of gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering. Dit verschilt echter per verzekeringsmaatschappij en hangt  af van hoe u aanvullend verzekerd bent.

Ik raad u aan om dit – voorafgaand aan de training-  zorgvuldig bij uw verzekeraar te informeren. Als u dit doet is het van belang om te noemen dat ik Psycholoog NIP ben, lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Ik ben echter niet een Eerstelijnspsycholoog of een Gezondheidspsycholoog met BIG-registratie.

Indien u niets vergoed krijgt en de kosten vormen een drempel om met de training te starten, dan bestaat de mogelijkheid tot gespreide betaling in termijnen. U kunt zelf het termijnbedrag bepalen. Voorafgaand aan de training wordt de afspraak hieromtrent schriftelijk vastgelegd en ontvangt u een kopie.

Voor mensen met een netto-inkomen onder de € 1000,- geldt een kortingsregeling van 25%.

Annulering

Wanneer u niet in de gelegenheid bent uw afspraak na te komen, dient u deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Anders wordt dit consult in rekening gebracht. Bij deelname aan een groep betaalt u van te voren het volledige bedrag en vindt er bij afwezigheid geen substitutie plaats.