Locatie & Bereikbaarheid

Bereken route

De Praktijk voor Autogene Training is gevestigd op de:

Pieter de la Courtstraat 16
2313 BT Leiden

Deze is gelegen in de Tuinstadwijk, net buiten het centrum.

Per 1 januari 2016 is hier betaald parkeren ingevoerd.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Vanaf Leiden Centraal Station kunt u de volgende bussen nemen: 11, 12, 13, 14, 32 & 45

U stapt uit bij de halte Leliestraat. Van hier is de looptijd ongeveer 5 min.  U vervolgt de Lammenschansweg in de rijrichting en gaat bij de eerste zijstraat rechtsaf. U bevindt zich nu al op de Pieter de la Courtstraat. U loopt hem door en op het laatste smallere stuk vindt u nummer 16 aan de rechterkant.

Vanaf Leiden Lammenschans Station is het zo’n 10 min. lopen. Als u via de trap het station uitkomt loopt u rechtdoor de Lammenschansweg op. Vlak voor de kerk aan uw rechterhand, steekt u naar links de twee rijbanen over. U loopt rechtdoor de Koninginnelaan in. Bij de eerste zijstraat gaat u rechts de Seringenstraat in. Bij de t-splitsing slaat u links af. U bevindt zich nu al op de Pieter de la Courtstraat. U loopt hem door en op het laatste smallere stuk  vindt u nummer 16 aan de rechterkant.

Auto

Als u per auto van buiten Leiden komt neemt u op de A4, de afslag  – 7 –  Zoeterwoude-Dorp.

U slaat vervolgens linksaf de N206 op, richting Leiden/Voorschoten.

Op het verkeersplein Lammenschansplein slaat u rechtsaf richting Leiden-Centrum.

U bevindt zich nu op de Lammenschansweg en rijdt onder het viaduct van het spoor door tot u aan de rechterkant een grote kerk ziet.

Vlak vóór de kerk slaat u linksaf en steekt ook de andere rijbaan over. U bevindt zich nu op de Koninginnelaan. U slaat meteen bij het eerste kleine straatje rechts af, de Seringenstraat. Op de t-splising slaat u linksaf. Dit is al de Pieter de la Courtstraat. Op het laatste smallere stuk vindt u nummer 16 aan de rechterkant.